Leder du efter en stedsegrøn busk med et tæt løv? Buksbom er en interessant mulighed, så meget desto mere fordi planten er meget nem at beskære. Buksbom er også særdeles velegnet til hæk.

Denne busk blokerer for udsigten og tilbyder derfor masser af privatliv. Derudover giver buxus sempervirens (også kendt som palme) din have et luksuriøst udseende. Dette gør denne busk ideel til villaer, rækkehuse, hovedkontorer, hoteller eller forretningslokaler.

Buksbomhækken har altid været en velkommen gæst i de strenge haver på paladser og slotte. Som en buksbomhæk, men også som et eksemplar. Denne buksbom ser også godt ud i dit hjem. På friland, i smukke krukker eller store beholdere.

Planten er stadig et symbol på soliditet og klasse. Virksomheder, der ønsker at udstråle dette, vælger normalt at placere smukke buksbomtræer ved indgangen til deres forretningslokaler.

Typer af buksbomtræer

Haagplanten Heijnen forhandler Buxus Sempervirens i flere forskellige sorter/former. Du kan plante planterne som en hæk. Dette giver en meget flot effekt. Buksbom kan naturligvis også bruges som prøveplanter. Vi har to specielle buksbomplanter, der allerede har en form: buksbomløg og buksbompyramide. Begge er meget anbefalelsesværdige planter at have i haven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *